P.A.J. VAN WELIE
VIJFHUIZERSTRAAT 11 - 2033 ER HAARLEM
TEL. 06-55974632, info@paulvanwelieva kschilder.nl
KVK AMSTERDAM 33276504, BTW.NR. 0928.75.907
​Amsterdam, 29 oktober 2013 - Ook bij ons komt Paul al jaren het binnen- en buitenwerk schilderen. Zeer professioneel, goed werk en bovendien heel plezierig in de omgang. Paul kijkt goed wat de situatie is en doet dan precies wat nodig is - niet teveel en niet te weinig. Klasse! 

 

Teresa Mom en Peter van den Besselaar

 

 
Amstelveen 26 oktober 2013 - Al 20 jaar onze huisschilder voor binnen en buiten! Naastdat Paul een echte vakman is, is het ook een plezierige man om mee samen te werken. Hij is betrouwbaar, zorgvuldig, betrokken en aardig. De prijs-kwaliteit-verhouding is uitstekend.

 

Familie Meily

 

 
Driehuis​ 15 oktober 2013 - Jammer dat Paul voornamelijk alleen de (gehele)buitenkant van onze woning gerenoveerd en geschilderd heeft, want het is juist een ontzettende leuke man om in huis te hebben. Werkt erg netjes en is reuze voorkomend (houdt zelfs rekening met de slaapjes van de baby). Maar bovenal een echte vakman, die je goede adviezen geeft. Ook met de vernieuwende kleuren heeft hij ons goed geholpen om wat sjeu te geven aan ons oude huis. Wij bevelen hem u van harte aan!

 

Fam. Sluijter

 

 
Nauerna 28 juni 2013 - Paul we willen je via deze referentie even bedanken voor het perfecte en professionele schilderwerk aan ons bedrijfpand in Nauerna. Het is zeer fijn om jou als vakman over de vloer te hebben. Zelfs in de hete zomer met te hoge temperaturen weet jij van doorwerken. Namens alle medewerkers van Plan B grafische dienstverleners heel erg bedankt!

 
Haarlem 30 juni 2013 - Paul van Wellie vakschilder heeft bij ons thuis het gehele trappenhuis onderhanden genomen. Van een afgetrapte bruine trap naar een strakke zeer mooi wit geschilderd trappenhuis. Paul werkt schoon en nauwkeurig. Door het mooie resultaat heeft onze hal een heel andere uitstraling gekregen. Paul adviseert ook in materiaal en kleur.Paul bedankt!

Familie Piepenbrink

 
Wilt u een reactie plaatsen op mijn klantenboek?
Ik het op prijs zou stellen als u uw ervaringen wilt plaatsen op mijn website.